TRABZON / VAKFIKEBİR - Vakfıkebir Gülbahar Hatun Anadolu Lisesi

May

Biyoloji dersi “Bitki Biyolojisi” konusu gereğince 12/A sınıfı öğrencilerimiz okulumuza küçük bir bahçe yaparak evlerinde özenle yetiştirdikleri tohumları elleriyle toprakla buluşturdular. Öğrencilerinin somut deneyimler yoluyla bilgi edinmelerini, derse aktif olarak katılmalarını sağlayan biyoloji öğretmenimiz Yeliz Çağlar’a teşekkür ediyoruz.

May

Afete Hazırlık Kulübü öğrencilerimiz, kulüp danışman öğretmenlerimiz Hatice ULU ve Ali Hikmet KAMİLOĞLU öncülüğünde Şalpazarı Meslek Yüksekokulu’nu ziyaret ettiler.Öğretim görevlisi İsmail Turgut Pala tarafından kısa bir sunum gerçekleştirilerek Meslek Yüksek Okulu’ndaki bölüm ve programlar hakkında bilgi verildi ve ardından öğrencilerimize koruyucu ekipmanların tanıtımı yapıldı.Bize kapılarını açan Meslek Yüksek Okul Müdürü Doç. Dr. Dönüş GENÇER’e, müdür yardımcıları  Öğr. Gör. İsmail Turgut PALA ve Öğr. Gör. Lokman ODABAŞ’a yapılan tüm bilgilendirmeler için çok teşekkür ederiz.

Nis

Çim hokeyi erkek takımımız Antalya/Alanya'da düzenlenen turnuvada Türkiye 5.si oldu. Bu aşamalara kadar gelebilen ve bu gururu bize yaşatan öğrencilerimize, ailelerine, çim hokeyi antrenörümüz İsmail Tan’a, Beden Eğitimi öğretmenlerimiz Muharrem Yaşa, Şevket Gürdal’a ve tüm bu süreçte emek veren, herkese teşekkür ederiz.

Nis

25-28 Nisan tarihleri arasında gerçekleşen Kapadokya turumuzun sorunsuz geçmesinde emeği olan tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimize teşekkür ediyoruz.Turumuzun durakları:

Uçhisar Kalesi

Göreme

Paşabağları

Çömlekçi

Ürgüp

Avanos

Ortahisar

Hayal Vadisi

Sallanan Köprü

Balon Turu

Güvercinlik Vadisi

Taş Mağazası

Kaymaklı Yeraltı Şehri

Ihlara Vadisi

Selime Manastırı

Nis

Okul Sporları Genç Erkekler Çim Hokeyi Grup Birinciliği maçında karşılaştığımız maçlardan

(Amasya Şehit Gültekin Tırpan MTAL-2-0,Erzurum  3 Temmuz AİHL 2-0,Samsun Türk Telekom MTAL 3-0)galip ayrılarak  Antalya’da yapılacak olan Türkiye Finallerine katılma hakkı elde ettik.Heyecanımız yüksek, inancımız tam, dualarımız öğrencilerimizle.

Nis

TRT TRABZON RADYOSU’NDAYIZ, Öğrencilerimizin spor alanında göstermiş olduğu üstün başarıları konuşmak üzere konuk olduğumuz Genç Yaşam Programı’nda öğrencilerimizden:

Aysima Medine Matıracı,Çim Hokeyi Bölge Birinciliği derecesinden ve Muaythai alanlarındaki başarılarından

Nahid Yasin Kara,Bilek Güreşi Karadeniz Bölge Birinciliği  ve Çim Hokeyi Bölge Birinciliği derecesinden

Burhan Güler, Deniz Kanosu İl Birinciliği derecesinden bahsederek hem uğraştıkları alanları bizlere tanıttılar hem de spora yeni başlayacak gençlere tavsiyelerde bulundular.

Programı hazırlayan Yiğit Yavuz’a , sunan Seza Turgut’a ve tüm TRT Radyo ekibine, öğrencilerimize kendilerini tanıtma fırsatı verdikleri için; ayrıca  Beden Eğitimi öğretmenlerimiz Muharrem Yaşa ve Şevket Gürdal’a, Çim Hokeyi antrenörümüz İsmail Tan’a emeklerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz.

Vakfıkebir'in Gururu Oldular

Okulumuz bronz etiketini aldı

ETwinning

Gençler Dolu Dizgin

Dilimizin zenginlikleri projesi

Merdivenlerimiz Daha Güvenli

Okulumuzda eTwining projesi

Ara

Okulumuzla özdeşleşen efsane ve ilklerin müdürü Kadri ALAY hocamızın emekliliğe ayrılmasının ardından okulumuza atanan Maçka Esiroğlu Kenan OLTAN Anadolu Lisesi müdürü Yaşar Çolak hocamızın ailevi sebeplerden dolayı okulumuzdan ayrılması sonucu boşalan müdürlük kadrosuna okulumuzda müdür yardımcısı olarak görev yapan Muhammet ŞİŞMAN atanmıştır. Ayrılan hocalarımıza verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür eder yeni hayatlarında huzur ve mutluluklar dileriz. Müdürlük görevine atanan hocamıza da başarılar dileriz.

Ara

İbrahim İlhan KALYONCU,Vakfıkebir Halk Eğitim Merkez Müdürü.İki yıldır okulumuzda müdür yardımcısı olarak görev yapan İbrahim İlhan KALYONCU  yazılı ve mülakat sınavlarında başarılı olarak Vakfıkebir Halk Eğitim Merkezi Müdürü oldu.