TRABZON / VAKFIKEBİR - Vakfıkebir Gülbahar Hatun Anadolu Lisesi

OKULUMUZUN SPORTİF BAŞARISI TRT'NİN GÜNDEMİNDE

TRT TRABZON RADYOSU’NDAYIZ, Öğrencilerimizin spor alanında göstermiş olduğu üstün başarıları konuşmak üzere konuk olduğumuz Genç Yaşam Programı’nda öğrencilerimizden:

Aysima Medine Matıracı,Çim Hokeyi Bölge Birinciliği derecesinden ve Muaythai alanlarındaki başarılarından

Nahid Yasin Kara,Bilek Güreşi Karadeniz Bölge Birinciliği  ve Çim Hokeyi Bölge Birinciliği derecesinden

Burhan Güler, Deniz Kanosu İl Birinciliği derecesinden bahsederek hem uğraştıkları alanları bizlere tanıttılar hem de spora yeni başlayacak gençlere tavsiyelerde bulundular.

Programı hazırlayan Yiğit Yavuz’a , sunan Seza Turgut’a ve tüm TRT Radyo ekibine, öğrencilerimize kendilerini tanıtma fırsatı verdikleri için; ayrıca  Beden Eğitimi öğretmenlerimiz Muharrem Yaşa ve Şevket Gürdal’a, Çim Hokeyi antrenörümüz İsmail Tan’a emeklerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz.

Yayın: 11.04.2024 - Güncelleme: 11.04.2024 23:40 - Görüntülenme: 41