TRABZON / VAKFIKEBİR - Vakfıkebir Gülbahar Hatun Anadolu Lisesi

Vakfıkebir Gülbahar Hatun Anadolu Lisesi

Adres
KEMALİYE MAH. ANADOLU SK. GÜLBAHARHATUN ANADOLU LİSESİ BLOK NO 7A VAKFIKEBİR / TRABZON
Vizyon
Öğrencilerimizin öğrenmeyi öğrenmelerini,bilgiyi üreten,kullanan ve yayan bireyler olmalarını sağlamak , 21.yüzyıl ihtiyaçlarına cevap verebilecek bilgi ve beceri yüklü olarak yetişmelerini ,Atatürkçü,milli değerlere sahip ,vatanını ve milletini seven mutlu,erdemli,uygar ,yenilikçi,hak,görev ve sorumluluklarını bilen,soran,araştıran,özgür düşünceye sahip bireyler olmalarını sağlamak.
Misyon
Öğrencilerimizin: Bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmelerini,bilgili,becerili ,özgüvenli olmalarını, Çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranış kazanmalarını, Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, Çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını , Liderlik özelliklerinin yanı sıra ,işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın birey olmalarını sağlamaktır.
Başarılar
2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÜMMÜGÜLSÜM KILIÇ,BİLEK GÜREŞİ MÜSABAKALARINDA +70 KG TÜRKİYE ŞAMPİYONU
Kalörifer
ingilizce-Fransızca
Her türlü vasıta,okul servisleri,Taşımacılık
Kemaliye Mahallesi Anadolu Sokak No:7 A Vakfıkebir/Trabzon
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Trabzon il merkezine 42 km, Çarşıbaşı’na 8 km, Beşikdüzü’ne 3 km. ve Tonya’ya 20 km. uzaklıkta yer alan Vakfıkebir İlçe merkezinin 800m doğusunda.
9.sınıf :100 10.sınıf :129 11.sınıf :137 12.Sınıf:94
TABAN PUAN 74 TAVAN PUAN 97